Creative-gifts

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Creative-gifts te koop "in de winkel" !!

Gepubliceerd door Nicolette in sale · 13/8/2017 11:51:46
Tags: creativegiftsjouwmarktkraamsale

Ja ja !! Het is er eindelijk van gekomen!
De sieraden van Creative-gifts zijn nu te koop in een heuse winkel: op kraampje 506 bij Jouw Marktkraam Rotterdam Noord. Deze winkel is gevestigd aan de Zaagmolenkade 117 in Rotterdam.

Jouw Marktkraam Rotterdam Noord is een super leuke winkel, met ontzettend aardige eigenaren, die enorm enthosuiast zijn en heel fijn met je meedenken.
De winkel staat vol met kraampjes die je per week kunt huren voor een periode die je zelf bepaalt. De volledige opbrengst van de verkoop van de spulletjes uit je kraam gaat naar jezelf. Je krijgt een eigen barcode en prijsstickertjes, waardoor klanten gewoon van iedere kraam lekker kunnen shoppen zonder rekening te houden met het feit dat het van verschillende kramen komt.
Bij de kassa wordt de barcode van jouw prijssticker gescand en daarna de verkoopprijs ingevoerd. Zo komt de verkoop van dat artikel rechtstreeks op jouw kraam terecht.
En dat kun je dan ook nog eens realtime volgen op afstand: via de Jouw Marktkraam smartphone app koppel je jouw barcode en krijg je (als je dat zo hebt ingesteld) steeds een alert-berichtje wanneer er iets van jouw kraam is verkocht. Super handig! Enige kleine nadeel: je ziet alleen het aantal artikelen en de prijs, niet welk artikel. Maar in dit concept is dat logisch en eigenlijk helemaal niet erg. Het is gewoon erg leuk om je verkopen op deze manier te kunnen volgen, zonder dat je er steeds voor de winkel binnen moet lopen.


Natuurlijk mag dat wel: je mag iedere dag dat ze open zijn gewoon vrijuit binnen lopen om je kraampje te bekijken, herschikken, aan te vullen, of wat je er verder nog mee zou willen doen.

Over binnen lopen gesproken: loop er binnenkort eens binnen en neem een kijkje in deze leuke winkel. Bij alle kraampjes, maar vooral kraampje 506 (hihihi, sorry, ik kan het niet laten). Mijn kraampje vind je in het meeste rechtse gangpad in de winkel, tweede blokje, derde kraampje (laag) aan de linkerkant.

Ik ben donderdag 10 augustus begonnen met het vullen van mijn kraampje, toen nog met vooral nog mooie (veelal nieuwe) spulletjes die ik zelf niet meer gebruik, waarvan ik het zonde vind om ze zo weg te gooien, maar die me thuis inmiddels echt teveel ruimte kosten om te bewaren tot een goed moment om ze alsnog weg te doen of weg te geven.


Vanaf vandaag, zondag 13 augustus, heb ik mijn kraampje wat anders ingericht en heb ik ook twee plankjes gevuld met mijn zelfgemaakte sieraden. Ook mijn zelfgemaakte wenskaarten zijn op de middelste plank te vinden.

Laat je me weten wat je ervan vindt? Veel shopplezier!!

-


Bookmark and Share

Geen commentaren
 
Maandelijkse berichten
Categorie├źn
Wolken
sale
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu