Creative-gifts

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Sieradenparty

Lijkt het je leuk om met een aantal dames/meiden lekker een avondje sieraden te snuffelen en te passen, en eindelijk de perfecte ketting of armband bij die ene trui, blouse of dat topje uit te zoeken? Dan is een sieradenparty een leuke, gezellige en handige optie!

Hoe werkt het?
Als gastvrouw zorg je voor minimaal 5 gezellige vriendinnen, zussen en/of collega's, die ook gek zijn op sieraden. In overleg plannen we een geschikte datum voor de party. Je beschikt over een grote tafel, of twee kleinere, waarop de sieraden kunnen worden uitgestald, en je zorgt voor een hapje en een drankje voor je gasten. Ik zorg voor een complete collectie sieraden (niet de gehele collectie staat op de website!). Na een korte uitleg over de sieraden en gebruikte materialen, kan er volop worden gekeken en gepast. Veel sieraden kunnen ter plaatse op maat worden gemaakt. Als dat niet mogelijk is, kan een sieraad later worden aangepast en afgeleverd. Als je een sieraad liever in een andere kleur zou willen, kan dit in overleg ook worden verzorgd. Het sieraad wordt dan, wanneer het klaar is, bij de gastvrouw afgeleverd.
Uiteraard is er aan het einde van de avond een mooi geschenk voor de gastvrouw!

 
 

Prijsindicatie:
Kettingen en armbanden variëren van € 5 tot € 17,50 (een enkele uitschieter van € 25)
Oorbellen zijn er al vanaf € 1,50 en lopen tot ca € 7,50
Ringen hebben een prijs tussen € 3 en € 7,50
De overige artikelen variëren € 2,50 tot € 12,50

Als je een sieraad bij een bepaald kledingstuk wil kopen, neem dit kledingstuk dan mee naar de sieradenparty. Op die manier weet je zeker dat je de goede kleuren uitzoekt en dat het sieraad bijvoorbeeld mooi in de hals van het truitje/de blouse valt.
In principe is het mogelijk om een party in Rotterdam e.o. te organiseren. Woon je verder daar buiten, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu